Oefenboeken voor Cito-toetsen

Cito-toetsen oefenen

Wil je met je kind de Cito-toetsen oefenen of de toetsen van Leerling in Beeld? Dan heb je baat bij professionele oefenboeken met veel materiaal. Hieronder hebben we de beste oefenboeken om de Cito-toetsen te oefenen voor je verzameld. Elk oefenboek bevat veel materiaal om optimaal te oefenen voor de toetsen die vanaf groep 3 tot en met groep 8 worden afgenomen.

Ieder oefenboek is geschikt voor zowel de Cito-toetsen, de Leerling in Beeld-toetsen als de andere toetsen van een leerlingvolgsysteem.

Cito-toets groep 3 oefenen

Het beste oefenmateriaal voor de Cito-toetsen in groep 3. Bereid zowel voor op de Cito-toetsen in januari als in mei.

Cito-toets groep 4 oefenen

Bekijk hier de beste oefenboeken voor de Cito-toetsen van groep 4. Dit oefenboek bereidt zowel voor op de Cito-toetsen Midden (januari) als Eind (mei).

Cito-toets groep 5 oefenen

Cito-toetsen in groep 5 oefenen? Dat doe je met deze oefenboeken. De oefenboeken bereiden voor op alle toetsen die in groep 5 aan bod komen, Midden en Eind.

Cito-toets groep 6 oefenen

Het beste oefenboek voor de Cito-toetsen van groep 6. Uitgebreid oefenen met het beste materiaal dat voorhanden is. Bereid voor op alle Cito-toetsen van groep 6.

Cito-toets groep 7 oefenen

Dit is het meest uitgebreide oefenboek voor groep 7. Het bereidt voor op zowel de Cito-toetsen Midden 7 als Eind 7, maar ook op de Entreetoets.

Inclusief 3 extra oefenboeken:

  • Rekenen Oefenen deel 1

  • Taal & Spelling Oefenen deel 1

  • Studievaardigheden Oefenen deel 1

Cito-toets groep 8 oefenen

Het oefenboek voor groep 8 bereidt voor op de Cito-toetsen B8, M8 en de Eindtoets of doorstroomtoets. Uitgebreid oefenen met het beste oefenboek sinds jaren.

Inclusief 3 extra oefenboeken:

  • Procenten Oefenen deel 1

  • Taal & Spelling Oefenen deel 2

  • Studievaardigheden Oefenen deel 2